naar top
Menu
Logo Print

Registreer u gratis voor event: "Techniek in evolutie"

magazine

"Techniek in evolutie" is jaarlijks het traditionele moment om de elektro-sector in de regio samen te brengen. Syntra West en SBM zorgen telkens voor een boeiend en actueel programma met verschillende sessies. Naast de interesse vanuit de residentiële sector bleek de interesse ook groot vanuit de industriële sector.

Ruimer aanbod van infosessies
Er worden voordrachten voorzien rond actuele thema’s m.b.t. Augmented & virtual reality, toepassingen van drones in techniek, opslag van energie, … Daarnaast zullen wij ook sessies voorzien in storingzoeken, CO2 koeling, wetgeving AREI en ontwerp van machines.Tijdens deze sessies wordt de kans tot interactie mogelijk gemaakt. Dit alles wordt georganiseerd in een aangenaam kader.

Uitgebreidere doelgroep
Naast de residentiële elektricien zullen de topics ook aangepast zijn voor de industriële elektricien. Ook de technieker uit productiebedrijven zal hier interessante topics vinden.

Uitgebreidere aanbod standhouder
Deze sessies worden aangevuld met een techniekbeurs met een 20-tal standhouders en diverse netwerkmogelijkheden. De pauzes en het afsluitend netwerkmoment zijn een unieke kans om te netwerken met collega's uit uw werkveld.Dit alles zorgt ervoor dat "Techniek in evolutie" een uniek evenement wordt.

Inschrijven of meer informatie: www.techniekinevolutie.be 

Nog enkele plaatsen vrij voor standhouders: contacteer glenn.brysse@sbmopleidingen.be

Met medewerking van onze partners

SBM OPLEIDINGEN

SBM OPLEIDINGEN

+3250403060
-