naar top
Menu
Logo Print

Uw bedrijf al voorbereid op de toekomst?

Uw bedrijf al voorbereid op de toekomst?Wat de toekomst zal brengen voor de industrie ligt nog niet helemaal vast, maar op basis van de huidige trends verwachten we:

  • Een grotere diversiteit aan producten
  • Kortere levertermijnen (sneller produceren, kortere doorlooptijden)
  • Meer flexibiliteit, wendbaarheid en veerkracht
  • Betere kwaliteit
  • Een lagere kostprijs

Productiebedrijven zullen een digitale evolutie en transformatie ondergaan. Data moet veel vlotter zijn weg vinden van als naar de productievloer waardoor het mogelijk wordt om continu verbeteringen aan te sturen. In de nieuwe industrie worden alle afdelingen van het bedrijf verbonden met het netwerk. Goederen, onderdelen en machines zullen met elkaar communiceren. Internet of Things wordt m.a.w. de nieuwe industriële revolutie.

En dat is waar industrie 4.0. voor staat. Industrie 4.0. gaat niet alleen over technologie, het gaat ook over hoe men deze technologie kan aanwenden om een antwoord te geven op elk van de toekomstige trends en wat men vandaag reeds kan doen om klaar te zijn voor de toekomst.

De opleiding “Industrie 4.0 in de praktijk" bij SBM wordt niet gegeven vanuit een idealistisch theoretisch model, maar vertrekkende vanuit de huidige situatie op de werkvloer en in de administratie. Er wordt veel aandacht geschonken aan praktische tips, aanbevelingen en voorbeelden uit de praktijk waardoor u in staat moet zijn om de toegevoegde waarde voor uw bedrijf in te schatten.

Iedere sessie wordt gebracht vanuit de praktijkervaring van de docenten. Beide docenten hebben jarenlang in de praktijk dergelijke projecten begeleid en hebben een praktische kijk op de nieuwe trends.

Klik hier voor meer informatie over deze opleiding!

SBM OPLEIDINGEN

SBM OPLEIDINGEN

SPOORWEGSTRAAT 14
8200 SINT-ANDRIES
+3250403060
-