naar top
Menu
Logo Print

Heidenhain on Tour werkt dit jaar samen met hogeschool Odisee

Donderdag 24 oktober 2019
magazine

Met Heidenhain on Tour worden dit jaar opnieuw een aantal hoogtepunten van de Heidenhain-besturingen belicht. Na de succesvolle proloog die plaatsvond in samenwerking met het VTI Roeselare, wordt in samenwerking met de hogeschool Odisee Technologiecampus Gent een tweede thema-avond georganiseerd, op donderdag 24 oktober vanaf 18u30. Deze avond wordt samen met de machinefabrikant Hermle en de leverancier van o.a. werkstukopspansystemen, MVC - Erowa, gerealiseerd. Tijdens het academisch gedeelte krijgen een aantal cursisten, die de Heidenhain opleiding bij de VDAB met succes afronden, hun opleidingscertificaat overhandigd.
Met Flex Machining wordt getoond hoe eenvoudig het is om door middel van technieken uit de serieproductie de stap te zetten naar een geautomatiseerde productie van werkstukken met lot grootte één. Dankzij de nieuwe functie in de Heidenhain-besturing, Batch Process Manager, wordt de productieplanning op een eenvoudige en overzichtelijke manier mogelijk gemaakt. Ook Hermle en MVC gaan hun oplossingen om flexibel te kunnen produceren, voorstellen tijdens de presentatie ronde, gevolgd door een demonstratie op een 5-assige Hermle freesmachine uitgerust met een Erowa-spansysteem.
Wenst u deel te nemen aan deze thema-avond georganiseerd door Heidenhain en Odisee Gent in samenwerking met Hermle en MVC, stuur dan een bericht naar sales@heidenhain.be.

HEIDENHAIN

HEIDENHAIN

+3254343158
+3254343173