naar top
Menu
Logo Print

Ri360P-QR24 encoder

magazine
Deze 18 bitsencoder is 100% slijtvast door het contactloze inductieve resonantiemeetprincipe en de vergoten sensor en positiegever tot IP69K.
Door zijn montageconcept (d.m.v. adapterringen) is de encoder monteerbaar op alle klassieke asdiameters tot 20 mm. Zo is die geschikt voor de meeste industriële standaardapplicaties.
Gebruikers kunnen het apparaat als incrementele, multi- of single-turn encoder parametreren. Ook uitgangssignalen, schakelpunten en meetbereiken kunnen via IO-Link individueel worden ingesteld.
Daarnaast is er een high-res uitvoering met SSI-uitgang, een Modbus- en een spannings-/stroomversie, alsook een variant volgens e1-specificatie voor gebruik op mobiele machines.

MULTIPROX

MULTIPROX

LION D'ORWEG 12
9300 AALST
+3253766566
+3253783977
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sense it! Connect it! Bus it! Solve it! 
Multiprox werd in 1977 opgestart door de Duitse onderneming TURCK GmbH, een van de toonaangevende aanbieders in de industriële automatisering. Het TURCK-gamma omvat meer dan 15.000 producten waaronder sensoren, connectorkabels, interfaces en veldbuscomponenten. In tegenstelling tot de meeste Turck-dochterondernemingen is het aanbod van Multiprox veel uitgebreider. Dit aanbod maakt het mogelijk om klanten totaaloplossingen aan te bieden.
Initieel gespecialiseerd in sensoren, is Multiprox geëvolueerd tot aanbieder van complete automatiseringsoplossingen voor de Factory & Process Industry, gebaseerd op PC/PLC-systemen, veldbuscomponenten, HMI, displaysystemen en zijn RFID-systeem.
Multiprox is officieel verdeler van de volgende merken :
- TURCK (moederfirma) : sensoren, interfaces, veldbus- componenten, RFID
- BANNER : fotocellen, machinebeveiliging, vision, wireless I/O, LED-signalisatie
- BECKHOFF : soft-PLC, PLC, Embedded PC, veldbus-I/O's, IPC's
- AUER : signalisatiemateriaal
- COMAT-RELECO : industrierelais, tijdrelais, bewakingsrelais, SMS-relais
- ESCHA: connectorsystemen,
- KÜBLER: encoders, tellers, sleepringen, functionele veiligheidstechniek
- LÜTZE : industriële kabels, ontstoringsmateriaal
- MTS : Temposonics lengtemaatstaven
- MICROSYST : displaysystemen

  •   
  •   
  •   
  •