naar top
Menu
Logo Print

Meest innovatieve product

Multiprox wint Automation Award
magazine

Op de vakbeurs SPS/IPC/Drives in het Duitse Nürnberg heeft QR24, de inductieve encoder van Turck, de Automation Award gewonnen in de categorie 'meest innovatieve product'.
Een jury nomineerde de encoder samen met 9 andere producten, waarna de bezoekers van de vakbeurs hun stem konden uitbrengen. Zo kwam de QR24 als winnaar uit de bus en is dus het meest innovatieve automatiseringsproduct van SPS/IPC/Drives.

De Ri360P-QR24 is een 18-bits encoder, die door het contactloze meetprincipe en de compleet vergoten sensor en positiegever 100% slijtvast is. Sensor en positiegever zijn bovendien als twee onafhankelijke eenheden geconstrueerd, waardoor trillingen of klappen niet aan de sensor doorgegeven worden.
Daarnaast werkt de QR24 volgens het nieuwe inductieve resonantiemeetprincipe en is hij bijgevolg immuun voor magneetveldstoringen.

MULTIPROX

MULTIPROX

LION D'ORWEG 12
9300 AALST
+3253766566
+3253783977
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sense it! Connect it! Bus it! Solve it! 
Multiprox werd in 1977 opgestart door de Duitse onderneming TURCK GmbH, een van de toonaangevende aanbieders in de industriële automatisering. Het TURCK-gamma omvat meer dan 15.000 producten waaronder sensoren, connectorkabels, interfaces en veldbuscomponenten. In tegenstelling tot de meeste Turck-dochterondernemingen is het aanbod van Multiprox veel uitgebreider. Dit aanbod maakt het mogelijk om klanten totaaloplossingen aan te bieden.
Initieel gespecialiseerd in sensoren, is Multiprox geëvolueerd tot aanbieder van complete automatiseringsoplossingen voor de Factory & Process Industry, gebaseerd op PC/PLC-systemen, veldbuscomponenten, HMI, displaysystemen en zijn RFID-systeem.
Multiprox is officieel verdeler van de volgende merken :
- TURCK (moederfirma) : sensoren, interfaces, veldbus- componenten, RFID
- BANNER : fotocellen, machinebeveiliging, vision, wireless I/O, LED-signalisatie
- BECKHOFF : soft-PLC, PLC, Embedded PC, veldbus-I/O's, IPC's
- AUER : signalisatiemateriaal
- COMAT-RELECO : industrierelais, tijdrelais, bewakingsrelais, SMS-relais
- ESCHA: connectorsystemen,
- KÜBLER: encoders, tellers, sleepringen, functionele veiligheidstechniek
- LÜTZE : industriële kabels, ontstoringsmateriaal
- MTS : Temposonics lengtemaatstaven
- MICROSYST : displaysystemen

  •   
  •   
  •   
  •