naar top
Menu
Logo Print

Q4X laserafstandssensor

magazine

De Q4X van Banner is de nieuwste lasersensor voor afstandsgebaseerde toepassingen. Deze ‘alles-kunner’ biedt een oplossing voor uiteenlopende en veeleisende applicaties, zoals de detectie van zwarte onderdelen op een zwarte achtergrond, veelkleurige reflecterende verpakking, dichtingsringen … De sensor is ongevoelig voor omgevingslicht, heeft een detectiebereik van 25-300 mm en is in staat om afstandswijzigingen van slechts 1 mm te onderscheiden, zelfs bij de maximale detectieafstand. De instelling gebeurt intuïtief d.m.v. 3 drukknoppen en het 4 digits display. De Q4X is uitgevoerd in een chemisch resistente inoxbehuizing (tot IP69K), die bestand is tegen mechanische impact en vibraties.

MULTIPROX

MULTIPROX

LION D'ORWEG 12
9300 AALST
+3253766566
+3253783977
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sense it! Connect it! Bus it! Solve it! 
Multiprox werd in 1977 opgestart door de Duitse onderneming TURCK GmbH, een van de toonaangevende aanbieders in de industriële automatisering. Het TURCK-gamma omvat meer dan 15.000 producten waaronder sensoren, connectorkabels, interfaces en veldbuscomponenten. In tegenstelling tot de meeste Turck-dochterondernemingen is het aanbod van Multiprox veel uitgebreider. Dit aanbod maakt het mogelijk om klanten totaaloplossingen aan te bieden.
Initieel gespecialiseerd in sensoren, is Multiprox geëvolueerd tot aanbieder van complete automatiseringsoplossingen voor de Factory & Process Industry, gebaseerd op PC/PLC-systemen, veldbuscomponenten, HMI, displaysystemen en zijn RFID-systeem.
Multiprox is officieel verdeler van de volgende merken :
- TURCK (moederfirma) : sensoren, interfaces, veldbus- componenten, RFID
- BANNER : fotocellen, machinebeveiliging, vision, wireless I/O, LED-signalisatie
- BECKHOFF : soft-PLC, PLC, Embedded PC, veldbus-I/O's, IPC's
- AUER : signalisatiemateriaal
- COMAT-RELECO : industrierelais, tijdrelais, bewakingsrelais, SMS-relais
- ESCHA: connectorsystemen,
- KÜBLER: encoders, tellers, sleepringen, functionele veiligheidstechniek
- LÜTZE : industriële kabels, ontstoringsmateriaal
- MTS : Temposonics lengtemaatstaven
- MICROSYST : displaysystemen

  •   
  •   
  •   
  •