naar top
Menu
Logo Print

FEN20

magazine

De plug-and-play functionaliteit van de nieuwe Ethernet multiprotocol I/O-modules FEN20 maakt hen meteen inzetbaar voor gebruik in PROFINET, Modbus TCP or EtherNet/IP-systemen. De apparaten detecteren het gebruikte protocol door te luisteren naar het communicatieverkeer tijdens de opstartfase. Er zijn twee versies. De 4DIP-4DXP past in kleine schakelkasten en bedieningspanelen of andere behuizingen en kan ook geretrofit worden om drukknoppen en led-indicatoren snel en effectief geschikt te maken voor buscommunicatie. De 16DXP biedt tot 16 I/O's voor input of output. Hij is ingedeeld in drie onafhankelijke, gescheiden potentiaalgroepen – gebruikt voor veiligheidsuitschakeling. Beide versies hebben een geïntegreerde webserver voor bv. een tekstuele weergave van diagnoses. De webpagina kwam er met het oog op een responsief ontwerp zodat ook smartphones gebruikt worden voor simpele diagnoses.

MULTIPROX

MULTIPROX

LION D'ORWEG 12
9300 AALST
+3253766566
+3253783977
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sense it! Connect it! Bus it! Solve it! 
Multiprox werd in 1977 opgestart door de Duitse onderneming TURCK GmbH, een van de toonaangevende aanbieders in de industriële automatisering. Het TURCK-gamma omvat meer dan 15.000 producten waaronder sensoren, connectorkabels, interfaces en veldbuscomponenten. In tegenstelling tot de meeste Turck-dochterondernemingen is het aanbod van Multiprox veel uitgebreider. Dit aanbod maakt het mogelijk om klanten totaaloplossingen aan te bieden.
Initieel gespecialiseerd in sensoren, is Multiprox geëvolueerd tot aanbieder van complete automatiseringsoplossingen voor de Factory & Process Industry, gebaseerd op PC/PLC-systemen, veldbuscomponenten, HMI, displaysystemen en zijn RFID-systeem.
Multiprox is officieel verdeler van de volgende merken :
- TURCK (moederfirma) : sensoren, interfaces, veldbus- componenten, RFID
- BANNER : fotocellen, machinebeveiliging, vision, wireless I/O, LED-signalisatie
- BECKHOFF : soft-PLC, PLC, Embedded PC, veldbus-I/O's, IPC's
- AUER : signalisatiemateriaal
- COMAT-RELECO : industrierelais, tijdrelais, bewakingsrelais, SMS-relais
- ESCHA: connectorsystemen,
- KÜBLER: encoders, tellers, sleepringen, functionele veiligheidstechniek
- LÜTZE : industriële kabels, ontstoringsmateriaal
- MTS : Temposonics lengtemaatstaven
- MICROSYST : displaysystemen

  •   
  •   
  •   
  •