naar top
Menu
Logo Print

TBEN-L-DCC

magazine

De TBEN-L-DCC is een intelligente RFID-module met geïntegreerde dataverwerkingsfuncties, optimaal uitgerust voor toepassing in verschillende industrie-4.0-scenario's in productie en intralogistiek – bvb. bij de identificatie van inkomende en uitgaande goederen, bij de lokalisering van containers, goederenpicking of het sturen van goederenstromen. Deze IP67-module biedt naast aansluitmogelijkheden voor vier RFID-schrijf-leeskoppen in HF- of UHF-technologie acht vrij definieerbare in-/uitgangen. De communicatie met bovengeschikte ERP- of MES-systemen gebeurt via Ethernet TCP/IP. Standaardinterfaces zoals Web Services of CSV-bestandsopslag maken een directe verzending van de verwerkte data naar andere systemen mogelijk.

MULTIPROX

MULTIPROX

LION D'ORWEG 12
9300 AALST
+3253766566
+3253783977
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sense it! Connect it! Bus it! Solve it! 
Multiprox werd in 1977 opgestart door de Duitse onderneming TURCK GmbH, een van de toonaangevende aanbieders in de industriële automatisering. Het TURCK-gamma omvat meer dan 15.000 producten waaronder sensoren, connectorkabels, interfaces en veldbuscomponenten. In tegenstelling tot de meeste Turck-dochterondernemingen is het aanbod van Multiprox veel uitgebreider. Dit aanbod maakt het mogelijk om klanten totaaloplossingen aan te bieden.
Initieel gespecialiseerd in sensoren, is Multiprox geëvolueerd tot aanbieder van complete automatiseringsoplossingen voor de Factory & Process Industry, gebaseerd op PC/PLC-systemen, veldbuscomponenten, HMI, displaysystemen en zijn RFID-systeem.
Multiprox is officieel verdeler van de volgende merken :
- TURCK (moederfirma) : sensoren, interfaces, veldbus- componenten, RFID
- BANNER : fotocellen, machinebeveiliging, vision, wireless I/O, LED-signalisatie
- BECKHOFF : soft-PLC, PLC, Embedded PC, veldbus-I/O's, IPC's
- AUER : signalisatiemateriaal
- COMAT-RELECO : industrierelais, tijdrelais, bewakingsrelais, SMS-relais
- ESCHA: connectorsystemen,
- KÜBLER: encoders, tellers, sleepringen, functionele veiligheidstechniek
- LÜTZE : industriële kabels, ontstoringsmateriaal
- MTS : Temposonics lengtemaatstaven
- MICROSYST : displaysystemen

  •   
  •   
  •   
  •