naar top
Menu
Logo Print

RFID Inspiration Sessions

Voordelen en toepassingen van RFID
magazine

Wilt u de kwaliteitscontrole van uw productieproces optimaliseren? Wilt u voorkomen dat uw machineonderdelen illegaal worden gekopieerd? Wilt u meer transparantie in de logistieke flow in uw onderneming? Wilt u uw machinepark in topvorm houden d.m.v. predictief onderhoud? Laat u dan inspireren door de RFID Inspiration Sessions. Op het programma staan meerdere testimonials over RFID-applicaties en een lezing over het gebruik van RFID-technologie ter voorkoming van plagiaat. U krijgt ook te horen hoe RFID in het Industrie 4.0-verhaal past. Tijdens een bedrijfsbezoek kan u vaststellen hoe een RFID-systeem tijdens het assemblageproces waakt over de kwaliteit. Mini-beursvloer met werkende RFID-applicaties en live demo van RFID-labelprinters. Deze sessies zijn een initiatief van Turck Multiprox, SwitchGear Company, De Roeve IT en Toshiba TEC Belgium Imaging Systems. Locaties : dinsdag 8 november : SGC, Nevele en dinsdag 15 november : Toshiba, Zellik, telkens van 12.30-18.00u, met broodjeslunch en drink. De seminaries zijn gratis, registratie verplicht via www.multiprox.be/nl/rfid.

MULTIPROX

MULTIPROX

LION D'ORWEG 12
9300 AALST
+3253766566
+3253783977
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sense it! Connect it! Bus it! Solve it! 
Multiprox werd in 1977 opgestart door de Duitse onderneming TURCK GmbH, een van de toonaangevende aanbieders in de industriële automatisering. Het TURCK-gamma omvat meer dan 15.000 producten waaronder sensoren, connectorkabels, interfaces en veldbuscomponenten. In tegenstelling tot de meeste Turck-dochterondernemingen is het aanbod van Multiprox veel uitgebreider. Dit aanbod maakt het mogelijk om klanten totaaloplossingen aan te bieden.
Initieel gespecialiseerd in sensoren, is Multiprox geëvolueerd tot aanbieder van complete automatiseringsoplossingen voor de Factory & Process Industry, gebaseerd op PC/PLC-systemen, veldbuscomponenten, HMI, displaysystemen en zijn RFID-systeem.
Multiprox is officieel verdeler van de volgende merken :
- TURCK (moederfirma) : sensoren, interfaces, veldbus- componenten, RFID
- BANNER : fotocellen, machinebeveiliging, vision, wireless I/O, LED-signalisatie
- BECKHOFF : soft-PLC, PLC, Embedded PC, veldbus-I/O's, IPC's
- AUER : signalisatiemateriaal
- COMAT-RELECO : industrierelais, tijdrelais, bewakingsrelais, SMS-relais
- ESCHA: connectorsystemen,
- KÜBLER: encoders, tellers, sleepringen, functionele veiligheidstechniek
- LÜTZE : industriële kabels, ontstoringsmateriaal
- MTS : Temposonics lengtemaatstaven
- MICROSYST : displaysystemen

  •   
  •   
  •   
  •