naar top
Menu
Logo Print

Detecteer nauwkeurig voorwerpen

Detecteer nauwkeurig voorwerpen
magazine

Wat als … u nauwkeurig voorwerpen wil detecteren vanop een afstand tot 12 m, zelfs vanuit een scherpe hoek en bij fel omgevingslicht ?
Dan biedt de LTF12 lasersensor met zijn IP67-behuizing uit spuitgegoten zink een mooie oplossing. Zijn time-of-flight technologie zorgt voor een nauwkeurige detectie en meting van afstanden van 0,05 tot 12 meter. De LTF is "best in class" inzake herhalingsnauwkeurigheid en reikwijdte.
De LTF detecteert betrouwbaar voorwerpen zelfs vanuit een scherpe hoek en bij fel omgevingslicht tot 40.000 lux. Dit is de echte meerwaarde.
Op het groot display wordt de afstand tot het voorwerp weergegeven, wat de instelling vereenvoudigt, alsook de waarde van de analoge uitgang.
Naast de analoge uitgang heeft de LTF ook een bipolaire schakeluitgang. Een uitvoering met twee bipolaire schakeluitgangen en een variante met IO-Link zijn binnenkort verkrijgbaar.
Info en demofilm op www.multiprox.be/nl/ltf

MULTIPROX

MULTIPROX

LION D'ORWEG 12
9300 AALST
+3253766566
+3253783977
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sense it! Connect it! Bus it! Solve it! 
Multiprox werd in 1977 opgestart door de Duitse onderneming TURCK GmbH, een van de toonaangevende aanbieders in de industriële automatisering. Het TURCK-gamma omvat meer dan 15.000 producten waaronder sensoren, connectorkabels, interfaces en veldbuscomponenten. In tegenstelling tot de meeste Turck-dochterondernemingen is het aanbod van Multiprox veel uitgebreider. Dit aanbod maakt het mogelijk om klanten totaaloplossingen aan te bieden.
Initieel gespecialiseerd in sensoren, is Multiprox geëvolueerd tot aanbieder van complete automatiseringsoplossingen voor de Factory & Process Industry, gebaseerd op PC/PLC-systemen, veldbuscomponenten, HMI, displaysystemen en zijn RFID-systeem.
Multiprox is officieel verdeler van de volgende merken :
- TURCK (moederfirma) : sensoren, interfaces, veldbus- componenten, RFID
- BANNER : fotocellen, machinebeveiliging, vision, wireless I/O, LED-signalisatie
- BECKHOFF : soft-PLC, PLC, Embedded PC, veldbus-I/O's, IPC's
- AUER : signalisatiemateriaal
- COMAT-RELECO : industrierelais, tijdrelais, bewakingsrelais, SMS-relais
- ESCHA: connectorsystemen,
- KÜBLER: encoders, tellers, sleepringen, functionele veiligheidstechniek
- LÜTZE : industriële kabels, ontstoringsmateriaal
- MTS : Temposonics lengtemaatstaven
- MICROSYST : displaysystemen

  •   
  •   
  •   
  •