naar top
Menu
Logo Print

RFID-module nu met FLC-functie

TBEN-S-RFID module met FLC
magazine

Op de SPS IPC Drives beurs van 2017 zal Turck de nieuwe TBEN-S-RFID module voorstellen. Deze compacte multiprotocol RFID I/O-module zal vanaf dan uitgerust zijn met de FLC-functionaliteit (Field Logic Controller). Deze licentievrije technologie maakt het mogelijk eenvoudige sturingsopdrachten direct in de module te realiseren.Deze TBEN-S-RFID module is ook voorzien van een automatische adressering van buscompatibele HF-RFID-schrijf-/leeskoppen. Deze intelligente RFID-modules is voorzien van een webserver. De eenvoudige datastructuur van de RFID-implementatie levert de gebruiker een tijdswinst op.De multiprotocol-modules van Turck controleren bij de opstart automatisch het Ethernet-protocol: Modbus-TCP, Ethernet-IP of PROFINET.
Meer info hier.

MULTIPROX

MULTIPROX

LION D'ORWEG 12
9300 AALST
+3253766566
+3253783977
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sense it! Connect it! Bus it! Solve it! 
Multiprox werd in 1977 opgestart door de Duitse onderneming TURCK GmbH, een van de toonaangevende aanbieders in de industriële automatisering. Het TURCK-gamma omvat meer dan 15.000 producten waaronder sensoren, connectorkabels, interfaces en veldbuscomponenten. In tegenstelling tot de meeste Turck-dochterondernemingen is het aanbod van Multiprox veel uitgebreider. Dit aanbod maakt het mogelijk om klanten totaaloplossingen aan te bieden.
Initieel gespecialiseerd in sensoren, is Multiprox geëvolueerd tot aanbieder van complete automatiseringsoplossingen voor de Factory & Process Industry, gebaseerd op PC/PLC-systemen, veldbuscomponenten, HMI, displaysystemen en zijn RFID-systeem.
Multiprox is officieel verdeler van de volgende merken :
- TURCK (moederfirma) : sensoren, interfaces, veldbus- componenten, RFID
- BANNER : fotocellen, machinebeveiliging, vision, wireless I/O, LED-signalisatie
- BECKHOFF : soft-PLC, PLC, Embedded PC, veldbus-I/O's, IPC's
- AUER : signalisatiemateriaal
- COMAT-RELECO : industrierelais, tijdrelais, bewakingsrelais, SMS-relais
- ESCHA: connectorsystemen,
- KÜBLER: encoders, tellers, sleepringen, functionele veiligheidstechniek
- LÜTZE : industriële kabels, ontstoringsmateriaal
- MTS : Temposonics lengtemaatstaven
- MICROSYST : displaysystemen

  •   
  •   
  •   
  •