naar top
Menu
Logo Print

Intelligente stroombewaking

Intelligente modulaire stroombewaking
magazine

De LOCC-Box is een compact, modulair elektronisch stroombewakingssysteem voor 1-10A, waarbij individuele 12-24 VDC kringen selectief worden beveiligd met elk een verschillend uitschakelgedrag. De stroombewaking gebeurt in stappen van 1 A. De 1- en 2-kanalige versie is slechts 8,1 mm breed en beschikt over tot 50 instelvarianten in één module. Het systeem herkent automatisch het verschil tussen capacitieve last of kortsluiting. De foutdiagnose gebeurt via de hardware of over de gateway (LOCC-Box Net) naar verschillende veldbussystemen (PROFINET IO, EtherCAT, CANopen). Deze versie is volledig te parametreren. Fouten worden opgeslagen, zodat bij opnieuw inschakelen van de stroom gevaar voorkomen wordt.
Meer info hier.

MULTIPROX

MULTIPROX

LION D'ORWEG 12
9300 AALST
+3253766566
+3253783977
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sense it! Connect it! Bus it! Solve it! 
Multiprox werd in 1977 opgestart door de Duitse onderneming TURCK GmbH, een van de toonaangevende aanbieders in de industriële automatisering. Het TURCK-gamma omvat meer dan 15.000 producten waaronder sensoren, connectorkabels, interfaces en veldbuscomponenten. In tegenstelling tot de meeste Turck-dochterondernemingen is het aanbod van Multiprox veel uitgebreider. Dit aanbod maakt het mogelijk om klanten totaaloplossingen aan te bieden.
Initieel gespecialiseerd in sensoren, is Multiprox geëvolueerd tot aanbieder van complete automatiseringsoplossingen voor de Factory & Process Industry, gebaseerd op PC/PLC-systemen, veldbuscomponenten, HMI, displaysystemen en zijn RFID-systeem.
Multiprox is officieel verdeler van de volgende merken :
- TURCK (moederfirma) : sensoren, interfaces, veldbus- componenten, RFID
- BANNER : fotocellen, machinebeveiliging, vision, wireless I/O, LED-signalisatie
- BECKHOFF : soft-PLC, PLC, Embedded PC, veldbus-I/O's, IPC's
- AUER : signalisatiemateriaal
- COMAT-RELECO : industrierelais, tijdrelais, bewakingsrelais, SMS-relais
- ESCHA: connectorsystemen,
- KÜBLER: encoders, tellers, sleepringen, functionele veiligheidstechniek
- LÜTZE : industriële kabels, ontstoringsmateriaal
- MTS : Temposonics lengtemaatstaven
- MICROSYST : displaysystemen

  •   
  •   
  •   
  •