naar top
Menu
Logo Print

Yaskawa in AMT Kessel-Lo

Robots in advanced manufacturing technologie centre CommScope
magazine

Op woensdag 20 september 2017 werd in Kessel-Lo het nieuwe advanced manufacturing technology (AMT) centre van CommScope geopend. De wereldwijde aanbieder van infrastructuuroplossingen voor communicatienetwerken presenteerde er vier labo's, met de samenwerking met roboticaspecialist Yaskawa.

Het Automationlabo bevat o.a. de nieuwe Yaskawa cobot: Motoman HC10, de Moto Logix software, MotoSim-simulatiesoftware en de GA700 AC drive.
Het Vision & Inspectionlab bevat alle benodigdheden voor robotondersteuning, de ontwikkeling van kwaliteitsinspectie en augmented reality tools.
Het labo Mechanical Assembly houdt zich o.a. bezig met na te gaan wat na het snijden van vezels de effecten zijn van warmtebehandeling met plasma. Ook flexfeeding wordt hier nader bekeken.
In het Materials labo wordt onderzoek gedaan naar diverse materie die kan helpen bij het sealen van ondergrondse telecommunicatieverbindingen. 

Met het partnerschap tussen het AMT en Yaskawa zal de roboticaproducent meteen ook beschikken over een Belgische locatie voor demonstraties en voorstellingen voor haar technologieën en producten.

YASKAWA BENELUX

YASKAWA BENELUX

+31402895500
+31842296666