naar top
Menu
Logo Print

MGB deurslot

magazine

Het MGB deurslot kreeg een 3e generatie handle module. Het veermechanisme heeft een sterkere veer en is stabieler. Zodra bij het verdraaien de handle over de middenpositie heen is, duwt die zichzelf met kracht naar de eindpositie – met hoorbare klik. De handle kreeg een kunststof dopje met daaronder de bevestigingsschroef. De axiale bevestiging is betrouwbaar en voorkomt losraken. De unit is 180 graden draaibaar zodat ze past op links- en op rechtsdraaiende deuren. Het op te tillen pennetje voor verandering van de handle draairichting is nu zo gevormd dat de schroevendraaier niet kan wegschieten. Ten slotte is het deurslot volledig elektrisch geïsoleerd ten opzichte van het hek.

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •