naar top
Menu
Logo Print

Training safe sensing

Training safe sensing
magazine

In een up-to-date training wordt duidelijk gemaakt hoe moderne veiligheidssensoren functioneren en hoe u die aansluit. In de praktijk worden vaak fouten gemaakt, die tijd en dus geld kosten. Tijdens de training leert u op inzichtelijke wijze hoe veiligheidssensoren communiceren met veiligheidsbesturingen en veiligheidsrelais en hoe die u die in een elektrisch circuit opneemt. Ook leert u welke voeding de sensoren moeten krijgen en of u de voeding al dan niet mag voorzien van testpulsen.Veiligheidssensoren die transponders detecteren worden steeds vaker toegepast. De communicatie tussen de transponderactuator en veiligheidssensor wordt uitgelegd en ook de interne redundante signaalverwerking, en ten slotte ook de veilige OSSD-halfgeleideruitgangen waaraan het veiligheidscircuit wordt aangesloten. Het is belangrijk om de radiofrequente signalen te begrijpen en om te weten onder welke omstandigheden deze door omgevingsinvloeden kunnen worden beïnvloed. Deze training elimineert alle valkuilen bij het aansluiten van moderne veiligheidssensoren.
Inschrijven kan via de website onder de knop 'trainingen'.
Meer informatie op www.euchner.be

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •