naar top
Menu
Logo Print

MGB-deurslot

magazine

EtherNet/IP-CIP-Safety is de 3e interface voor het MGB-deurslot van de fabrikant, ontwikkeld om te voldoen aan de vraag van machinebouwers uit de VS en machinebouwers die daar leveren. Het MGB deurslot is nu met vrijwel alle besturingsplatforms op busniveau te verbinden: ProfiNet/ProfiSafe en EtherNet/IP-CIP-Safety. Daarnaast is er nog het conventionele MGB-deurslot met OSSD-uitgangen.Verder is het deurslot via dip-switches te personaliseren: enkelvoudige of seriële verbinding, de ontgrendeling wel of niet in de veiligheidskring, wel of geen reset na bediening van de vluchtontgrendeling. De vergrendeling in het deurslot accepteert 1-kanaals- en 2-kanaalsaansturing.

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •