naar top
Menu
Logo Print

Electronic Key System

magazine

Bij het bepalen van een PL begint alles met het veilig kiezen van een bepaalde bedrijfsmodus, door een persoon die hiervoor een specifieke bevoegdheid heeft gekregen. Dan wil je naturlijk niet dat een andere, niet-bevoegde persoon dezelfde actie kan uitvoeren. Het RFID-systeem Electronic Key System is een invoerapparaat waarbij een hoog niveau van zowel 'safety' als 'security' kan worden gerealiseerd. Voor het achterliggende systeem, met daarin onder andere een veiligheids-plc en een touch-panel, is er een oplossing waarbij PL e wordt behaald. Deze oplossing is een uitstekend middel tegen manipulatie: als een machine een gebruiksmodus heeft voor de benodigde acties, dan ontstaat er geen behoefte meer om deursensoren te overbruggen.

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •