naar top
Menu
Logo Print

Electronic Key System

magazine

Het RFID-systeem van Euchner, Electronic Key System, is een invoerapparaat waarbij een hoog niveau van 'safety' en een hoog niveau van 'security' kan worden gerealiseerd. Voor het achterliggende systeem, met daarin onder andere een veiligheidsplc en een touch panel, heeft Euchner een oplossing waarbij PLe wordt behaald.
Deze oplossing is een uitstekend middel tegen manipulatie: als een machine namelijk een gebruiksmodus heeft voor de benodigde acties, dan ontstaat er geen behoefte meer om deursensoren te overbruggen. En dat is nu net waar men heen wil, samen met de nieuwe norm EN-ISO14119.

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •