naar top
Menu
Logo Print

Nieuw team voor Euchner België

Twee ervaren medewerkers versterken Benelux-organisatie
magazine

Twee ervaren medewerkers versterken Euchner in de Benelux: Bernard Seeuws in West-België en Frans Moors in Oost-België en Luxemburg. De coördinaten van de heer Seeuws (foto links) en van de heer Moors (foto rechts) vindt u op de website www.euchner.be. Euchner vindt het belangrijk om dichtbij aanwezig te zijn, daarbij rekening houdend met taal en cultuur. Voor het Vlaamse Gewest en het Waalse Gewest en Luxemburg is daar nu dus een passende oplossing voor.

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •