naar top
Menu
Logo Print

CTP ASi

magazine

De CTP schakelaar is nu ook leverbaar met ASi Safe aansluiting, rechtstreeks op de ASi bus. Daarmee wordt PL e bereikt met slechts één vergrendelbare RFID-veiligheidssensor per deur. RFID-detectie van de geïntegreerde transponder in de actuator zorgt ervoor dat bij breuk van de actuator of sensor, de OSSD-halfgeleideruitgangen onmiddellijk uitschakelen. Na teach-in van de actuator is de standaard uitvoering uniek gecodeerd en vormt ze een set. Hierdoor voldoet deze 'hoog gecodeerde' CTP aan de EN-ISO14119. Er zijn twee soorten vergrendelingen leverbaar: ruststroom en arbeidsstroom. Als hulpontgrendeling zijn een draaiknop, een trekkoord of een vluchtknop verkrijgbaar. Ook zijn er diverse mechanische schuifgrendels voor zware toepassingen.

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •