naar top
Menu
Logo Print

Veiligheidsbesturing MSC

magazine

Aan het gamma van de modulaire veiligheidsbesturing MSC zijn 7 modules toegevoegd voor het bewaken van toerental en stilstand (roterende en lineaire bewegingen). Er zijn modules voor aansluiting van respectievelijk naderingsschakelaars, 1 of 2 TTL encoders, 1 of 2 HTL encoders of 1 of 2 SIN/COS encoders. Tot veiligheidsniveau PL e bewaken de modules stilstand, maximale snelheid of een bereik tussen twee waarden, waarbij tevens rekening gehouden wordt met de richting. Per logische output kunnen maximaal 4 snelheden worden bewaakt. Encoders worden aangesloten met RJ-45 connectoren, naderingsschakleaars op schroefklemmen. Maximale input frequenties zijn 500 KHz voor encoders (300 KHz voor HTL) en 5 KHz voor naderingsschakelaars.

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •