naar top
Menu
Logo Print

LockOut/TagOut module CKS

magazine

De PL e LockOut/TagOut module CKS is nu leverbaar met ASi Safe aansluiting. Het behalen van het hoogste PL-niveau is heel bijzonder voor een LoTo oplossing. Dit is mogelijk doordat gebruik wordt gemaakt van uniek gecodeerde RFID-transponders die worden uitgelezen in een unit met een redundant evaluatiesysteem. Deze unit heeft ASi elektronica aan boord en kan daarmee zonder tussenkomst van I/O modules, rechtstreeks op de ASi bus worden aangesloten. De CKS is er ook in andere uitvoeringen waarbij deze met OSSD-uitgangen conventioneel kan worden aangesloten op veiligheidsbesturingen of op veiligheidsrelais.

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •