naar top
Menu
Logo Print

Electronic Key System

magazine

EKS (Electronic Key System) is er in twee behuizingen en zes interfaces. Bij de uitvoering EKS-Modular zijn de verwerkingsmodule en de haak waaraan je de sleutelhanger ophangt van elkaar gescheiden. De haak heeft een geïntegreerde antenne en een meerkleurige LED. Die behuizing is IP69k en dus geschikt voor toepassing in de voedingsmiddelenindustrie. Bij de uitvoering EKS-Integrated steek je de sleutelhanger rechtstreeks in de verwerkingsmodule, die vervolgens in een bedieningspaneel kan worden gemonteerd. De EKS-Modular uitvoering is nu leverbaar met ProfiNet interface. Die was al beschikbaar bij de Integrated uitvoering. EKS is tevens optioneel verkrijgbaar met FSA-uitgang (For Safety Application).

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •