naar top
Menu
Logo Print

Minitraining over machineveiligheid

Voor machinebouwers en eindgebruikers
magazine

Een minitraining op maat, op locatie, bij u in het bedrijf. Over onderwerpen die u zelf kiest, als die maar te maken hebben met machineveiligheid. Euchner biedt op deze manier laagdrempelige toegang tot kennis, die het bedrijf graag wil delen met machinebouwers en eindgebruikers. Naast geplande seminars en trainingen mag u dus zelf een trainer uitnodigen die bij u op locatie op een voor u geschikt moment langskomt. U en uw medewerkers besparen zo ook op kostbare reistijd. Aan de minitrainingen zijn in principe geen kosten verbonden. Vraag uw contactpersoon bij Euchner om meer informatie en stem met hem de inhoud en planning af. Meer informatie op www.euchner.be.

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •