naar top
Menu
Logo Print

Serie MGB deursloten verrijkt

magazine

De serie deursloten MGB2 heeft een busmodule die ook los van het deurslot te monteren is - een kabel verbindt dan busmodule en deurslot, handig bij plaatsgebrek. Ook zijn twee deursloten op één busmodule te monteren (kostenbesparend). In de slots kunnen modules worden geschoven met knoppen, leds, draaischakelaars, autorisatiesystemen, e.a. Met de MGB en MGB2 deursloten heeft u alle benodigde stuurfuncties bij de toegangsdeur voorhanden. De deursloten communiceren intern via transpondertechnologie en unieke codes.
Andere kenmerken:
• ProfiNet/ProfiSafe en EthernetIP/Cip-Safety versie
• cfr. anti-manipulatienorm EN ISO 14119
• individueel, in serie bedraad of via bussystemen aangesloten: PL e niveau cfr. EN ISO 13849-1 blijft gehandhaafd

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •