naar top
Menu
Logo Print

CTP-EX deurvergrendeling

magazine

De CTP-EX RFID deurvergrendeling is toepasbaar binnen ATEX zone 2 (gassen) en zone 22 (stof). Transpondertechnologie verzorgt de signaaloverdracht tussen de actuator en de kop van de schakelaar door middel van radiosignalen in het ATEX-gebied. Met een solenoïde magneetspoel wordt de actuator in de kop ver-/ontgrendeld. De spoel en elektronica zijn met een metalen huls extra beschermd tegen externe mechanische invloeden. De huls heeft een aardaansluiting.
Andere kenmerken:
• trekkrachten tot 3.900 N (vergrendelde toestand)
• tot 20 stuks in een seriële keten
• cfr. EN ISO 13849-1 PL e / Cat. 4 en EN ISO 14119 voor machineveiligheid

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •