naar top
Menu
Logo Print

MGB2

magazine

MGB toegangsdeursloten hebben OSSD, ProfiNet/ProfiSafe, EthernetIP/Cip-Safety en bedienelementen zoals knoppen, sleutelschakelaars en nood-uit. De MGB2 hebben busfunctionaliteit en zijn onder meer te combineren met lockout- en autorisatiesystemen in speciale modules in de slots van de MGB2. Om kosten te besparen zijn op de busmodule van de MGB2 meerdere deursloten en -schakelaars aan te sluiten. Dan wordt de module los gemonteerd en via kabels met de deursloten verbonden. Alle MGB-sloten detecteren met hoog gecodeerde RFID transponders en voldoen aan de anti-manipulatienorm EN ISO 14119. Of de sloten individueel, serieel of via bussystemen worden aangesloten, het risiconiveau conform EN ISO 13849-1 blijft in elk geval PL e.

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •