naar top
Menu
Logo Print

Industrie 4.0 deursloten

Industrie 4.0 deursloten met extra sturings- en diagnosefuncties
magazine

De nieuwste deursloten van Euchner hebben een scala aan stuurfuncties en diagnosemogelijkheden. Ze vertellen bijvoorbeeld wie er naar binnen wil, op welke datum en tijdstip, hoe vaak de deur werd geopend, wie de noodontgrendeling bediende etc. Zo kun je ook heel makkelijk veranderingen in gebruik herkennen en daarmee ook manipulatie.

• optioneel: drukknoppen, draaiknoppen, leds, RFID-autorisatiesystemen, lockout-tagout e.a.

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •