naar top
Menu
Logo Print

CET deurschakelaar

Twee nieuwe accessoires voor CET deurschakelaar
magazine

De CET deurschakelaar – die communiceert met de actuator middels RFID – heeft twee nieuwe accessoires die voorkomen dat de actuator in de schakelaar komt. Beide voorkomen RFID-communicatie door het veld met metaal te dempen. Ook zorgen de fysieke afmetingen ervoor dat de actuator niet in de kop van de schakelaar kan terechtkomen en zodanig niet kan worden geblokkeerd. Het LockOut kapje biedt plaats voor twee hangsloten, de LockOut schaar voor drie hangsloten. Beide LockOut accessoires worden geleverd met een ophangvoorziening.
• power-to-unlock of power-to-lock blokkering
• verschillende connectoren
• vier leds (twee configureerbaar)

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •