naar top
Menu
Logo Print

Compacte RFID actuator

RFID actuator met ronde antenne
magazine

Euchner heeft een kleine RFID actuator met een ronde antenne in de sensor. De elektronica van de actuator zit zijlings zodat er ruimte is voor een verdiept gat centraal in de actuator. Dat garandeert geringe afmetingen en slechts één handeling voor de montage. De leveromvang bestaat uit 1 CES-A-BDA actuator en 1 bevestigingsboutje van M4x14mm met éénrichtingsmontage.

• op alle ondergronden, ook op metaal (volledig bondig inbouwen enkel in kunststof)
• 40-bitcode (zowel UniCode als MultiCode)

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •