naar top
Menu
Logo Print

Toepassing aan machine bepaalt muting-opstelling

Euchner biedt hulp bij selectie en toepassing van lichtschermen
magazine

Onderlinge beïnvloeding van lichtschermen, spiegelende oppervlakken, lichtinval, flitsen van lasbewerkingen, etc., er zijn veel factoren waar rekening mee moet worden gehouden bij de selectie en toepassing van lichtschermen. Bij bepaalde machines is het nodig dat de werking van lichtschermen tijdelijk wordt overbrugd (gemutet), bijvoorbeeld waar producten of pallets worden uitgevoerd en/of ingevoerd. Dan zijn rond het lichtscherm extra optische sensoren nodig. Een aantal logische voorwaarden en timers zorgen ervoor dat producten wel binnen en buiten kunnen, maar een mens niet.
De toepassing aan de machine bepaalt de opstelling van de muting: L-muting, T-muting, met parallelle stralen of met kruisende stralen. Alleen met de juiste kennis kies je het juiste lichtscherm en pas je het ook correct toe. De Technical Sales Engineers van Euchner bieden daarom specialistische hulp bij het selecteren van de juiste componenten die het beste passen bij de toepassing. Voor hulp bij selectie en configuratie kunt u terecht op www.euchner.nl / www.euchner.be / www.euchner.lu.

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •