naar top
Menu
Logo Print

Gratis seminarie 'Actuele trends in machineveiligheid'

Reserveer snel uw plaats!
magazine

Waar gaan we met machineveiligheid heen? Welke zijn de trends? Welke noviteiten zijn er op het gebied van elektrische, pneumatische en hydraulische veiligheid? Pneumatiek en hydrauliek krijgen in machineveiligheid vaak niet genoeg aandacht. Een veiligheidsstop kan dan leiden tot ongewenste bewegingen en daarmee onverwachte gevaren. Bijna elke machine heeft wel cilinders en ventielen. Daarom is goede machineveiligheid alleen bereikbaar wanneer alle energievormen, krachten en bewegingen worden beoordeeld. Nieuwe inzichten en nieuwe apparatuur komen aan bod in dit informatieve seminarie, alsook praktische tips van ervaren trainers:

• Rinus Simonis - Specialist Machineveiligheid - Pneumatiek & Hydrauliek
• Vladimir Dragosavic - Specialist Machineveiligheid - Sensoren en Besturingen

Praktisch
11 september in Roeselare (B) 
12 september in Diepenbeek (B)
13 september in Utrecht (NL)
Telkens van 12 tot 16 u.

Prijs
Aan dit seminar zijn geen kosten verbonden. Tijdig reserveren is raadzaam want het aantalplaatsen is beperkt.

Meer informatie op www.euchner.nl / www.euchner.be / www.euchner.lu

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •