naar top
Menu
Logo Print

MGB2-Modular

magazine

De MGB2-Modular omvat flexibel te combineren modules. Tot zes sluitmodules zijn op één busmodule aan te sluiten. Zo wordt de bus effectief benut. Momenteel is dit systeem leverbaar met ProfiNet/ProfiSafe. De modules hebben verticale slots die men kan vullen met diverse soorten knoppen of ruimte voor labels.

• hot-pluggable (configuratiewijzigingen op elk moment mogelijk)
• rechtstreeks op elkaar te monteren (connectoren) of los van elkaar te verbinden (kabels), ideaal bij beperkte montageruimte
• ergonomisch (cfr. ISO 14119)

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •