naar top
Menu
Logo Print

Seminars 'machineveiligheid' van start in mei

Over cobots, menselijk gedrag , slimme oplossingen uit ISO 14119 en meer
magazine

Een nieuwe ronde van seminars rond machineveiligheid gaat in mei van start. Deze keer treden de laatste noviteiten in het voetlicht. Zowel in normenland als in de wereld van producten is er veel nieuws te melden. Van collaboratieve robots tot Industry 4.0, en van menselijk gedrag tot slimme oplossingen uit de ISO 14119. Althans, als je die norm op praktische wijze interpreteert en uitvoert. Daar zit hem nou net het knelpunt. Tijdens dit seminar worden to-the-point oplossingen gepresenteerd. Vele daarvan hebben niets te maken met de veiligheidscomponenten zelf maar eerder met de wijze waarop je die op maat van de toepassing uitkiest en zodanig monteert dat ze niet uitlokken tot manipulatie. Daarvoor is mechanische en elektrische en soms ook pneumatische en hydraulische kennis nodig. Een gastspreker laat zien hoe je die verschillende productwerelden in SISTEMA samenvoegt.

De middagseminars zijn op goed bereikbare locaties met ruime parkeergelegenheid op 21 mei in Roeselare, 22 mei in Diepenbeek en 23 mei in Utrecht.

Bekijk hier het aanbod.

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •