naar top
Menu
Logo Print

Modulaire magneetvergrendeling

magazine

De serie CEM-C60 magneetvergrendelingen is nu volledig modulair. In drie stappen kies je de magneet, RFID transpondersensor, en ankerplaat met bijpassende transponder.

De eerste keuze betreft de magneetspoel, met permanentmagneet in de kern of zonder. Je kiest daarmee met welke restkracht de deur op zijn plaats wordt gehouden na vrijgegave. De volgende keuze is het type RFID transpondersensor, unicode of multicode, individueel of in serie te verbinden of zelfs met ASi-bus, een connector of aangegoten kabel. Ten slotte kies je de ankerplaat met bijpassende transponder.

• magneet en ankerplaat zijn corrosiebestendig en IP 65 & IP 67
• te verbinden via M5- en M8-sensorkabels
• transponder gecodeerde positieherkenning bereikt PL e / Cat. 4

EUCHNER

EUCHNER

VISSCHERSBUURT 23
3356 AE PAPENDRECHT
+31786154766
+31786154311
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

  Zekerheid is niet zichtbaar, maar goed om te ervaren.

Het ontwerp en het ontwikkelen van schakelapparatuur voor het beheersen van een verscheidenheid aan processen in machinebouw en plant engineering is onze core business.

Centraal staat: Safety First
.

Veiligheid staat bij EUCHNER de laatste decennia hoog in het vaandel. Veiligheidstechniek ter bescherming van mensen en machines, maar ook ter verbetering van productieprocessen. Veiligheidssensoren die machinebewegingen op een betrouwbare wijze kunnen onderbreken hebben hun waarde op lange termijn bewezen. Zij vertegenwoordigen een belangrijk deel van het huidige productassortiment.

Ervaar: More than Safety
.

De productgroepen Automation, Safety en ManMachine vloeien steeds meer in elkaar over. Één ding hebben ze namelijk gemeen: de sensoren zijn betrouwbaar én veilig. Maar bovenaan staat altijd de individuele functionaliteit, vandaar: More than Safety.

  •