naar top
Menu
Logo Print

Techline

magazine

Linak Techline levert elektrische lineaire actuatoroplossingen ontworpen voor industriële applicaties. Actuator-oplossingen met Integrated Controllers (IC) geven u de optie om uw applicatie scherp te houden in de concurrentiestrijd. Installatie en bediening is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Met daarbij de mogelijkheid om de actuatoren aan te passen op uw wensen ruim aanwezig. IC is de productgroep binnen Techline met Integrated Controller opties voor onderhoud, controle, installatie en een variatie aan aangepaste opties en feedback. Zo kunt u de verstelbare oplossing maken zoals u deze beoogd heeft.

LINAK

LINAK

NIJVERHEIDSWEG 1A
9820 MERELBEKE
+3292300109
+3292308880
www.linak.be
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sinds 1980 ontwikkelt LINAK al duurzame actuatoroplossingen, die zelfs in extreme omstandigheden zware en repetitieve bewegingen mogelijk maken. Het leidt vaak naar partnerschappen met fabrikanten in landbouw, veehouderij, bouw, energie, industriële automatisering en tal van andere gebieden.

Nauw samenwerken met onze klanten is vaak essentieel om specifieke oplossingen te creëren, die hun producten beter maken en zorgen dat zij de concurrentie altijd een stapje vóór blijven. Vanuit deze filosofie kreeg LINAK TECHLINE wereldwijd een solide reputatie als deskundige adviseur met een brede kennis van producten en toepassingen.

Elk onderdeel van de oplossingen wordt van A tot Z getest, voordat het op de markt komt. Het testcentrum van LINAK R&D doet een reeks grondige testen, waarin trillingen, schokken, hobbels, temperatuurschommelingen, stof, chemicaliën en water een rol spelen.

Bij LINAK is het niet meer dan logisch – vanuit principe en integriteit – dat we producten leveren met de vereiste certificeringen en die voldoen aan de wettelijke bepalingen.

 

LINAK Actuator-Systems NV/SA  is dé toonaangevende onderneming voor elektrische versteloplossingen in België en Luxemburg. Naast een compleet gamma van lineaire actuatoren, hefkolommen en toebehoren, bieden wij een uitgebreid dienstenpakket aan, gaande van technisch advies tot en met after sales. 

Producten & Diensten