naar top
Menu
Logo Print

Safety seminar | Lichtschermen | toon je kennisDe eerste type 3 lichtschermen voor applicaties t.e.m. PL d.

PSENopt II lichtschermen zijn de eerste type 3 lichtschermen en bieden hand- en vingerbescherming voor toepassingen tot PL d. Ze zijn ontworpen volgens EN IEC 61496-1 norm.

Uitzonderlijk aanbod:
nog tot november 5% korting op de catalogusprijs bij bestelling van PSENopt II type 3 lichtschermen. Ontdek de voordelen van deze lichtschermen en bestel snel en eenvoudig in de E-Shop.

>> PSENopt II lichtschermen


Ben jij een expert? Toon je kennis!

Met welke elementen moet je allemaal rekening houden bij het selecteren van lichtschermen? Elke vrijdag stellen we je een vraag over lichtschermen op de Pilz Linkedin & Facebook pagina. Toon je kennis! Beantwoord alle 5 vragen goed en ontvang een Pilz cadeau.

>> Pilz Linkedin pagina

>> Pilz Facebook pagina


Safety Seminar 'selecteren van veiligheidsfuncties'

Naargelang de behoeften, de applicatie en de veiligheidsaspecten kan u kiezen tussen opto-elektronische oplossingen (lichtgordijnen, scanners, ...) veiligheids-schakelaars of vergrendelbare heksystemen.

In deze workshop leert u een praktische manier om de juiste selectie te maken aan de hand van de norm-technische achtergrond, demo's en interactieve workshops. De rode draad in deze workshop is het beveiligen van een toepassing met palletiser-wikkelaar.


>> Gratis safety seminars

PILZ

PILZ

BIJENSTRAAT 4
9051 SINT-DENIJS-WESTREM
+3293217570
+3293217571
www.pilz.be