naar top
Menu
Logo Print

Pilz verhuist

Uitgebreid team gaat naar The Loop
magazine

Het team van Pilz Belgium groeit jaarlijks goed aan en na 17 jaar in de Bijenstraat in Sint-Denijs-Westrem drong een verhuis naar een ruimer gebouw zich op. Sinds 13 mei vindt u Pilz in het nieuwe industriegebied The Loop/Poortakker, op wandelafstand van het oude kantoor en dus nog altijd slechts enkele minuten verwijderd van de E17 en vlak aan de afrit van de R4 en E40. Maar nu met aan de overkant Flanders Expo en Ikea Gent.

‘Het nieuwe gebouw straalt de waarden, principes en bijzondere bedrijfscultuur van Pilz uit. Het is een innovatief architecturaal kantorencomplex met een modern interieur, een samenspel van ruimtes die dienen als kantoor-, ontmoeting- en opleidingsruimtes’. Een uniek gebouw vol licht en ruimte’, vertelt Renaat Vandelanotte, CEO van Pilz Belgium
Het kantoor is gebouwd met kwaliteitsvolle, duurzame, milieuvriendelijke en energiebesparende materialen. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsprincipes bij Pilz. Pilz ontwikkelt milieuvriendelijke producten met behulp van ecologische materialen en energiebesparende technieken.

Het nieuwbouw kantorencomplex is gevestigd aan de Poortakkerstraat 37/0201 te Sint-Denijs-Westrem. Het heeft een oppervlakte van 1.400 m², verdeeld over 2 verdiepingen, en is dubbel zo groot als het gebouw aan de Bijenstraat 4 te Sint-Denijs-Westrem, waar de vorige kantoren gevestigd waren.

“Het nieuwe gebouw fungeert ook als ontmoetingsplaats, waar er samen met klanten en partners kan samengewerkt worden. Bovendien kunnen we nu nog beter onze klanten ontvangen. Steeds vaker komen de klanten bij ons op kantoor voor projectbesprekingen of one-to-one opleidingen. Ook hier hebben we nu meer – en mooiere – ruimtes voor.

PILZ

PILZ

+3293217570
+3293217571