- 10 november 2017
- | Bron: Foodprocess
Innovatieve zeeftechnologie voor sesamzaad
Innovatieve zeeftechnologie voor sesamzaad Separatie-oplossingen voor geautomatiseerde productielijn Haitlogou Bros SA is wereldwijd marktleider in het maken van sesamzaadproducten, waaronder tahinipasta. Het bedrijf verwerkt tot 150 ton sesamzaad per dag met zijn moderne productie-installaties in Thessaloniki (Griekenland). Het bedrijf heeft een langdurige relatie opgebouwd met Russell Finex, met het doel de productielijn te automatiseren en te optimaliseren. Die bevat een aantal volledig hygiënische en zeer hoogwaardige separatie-apparaten, specifiek voor de voedingsindustrie. Haitoglou installeerde voor het eerst Russell Finex-apparatuur in 2002, met de toevoeging van een Finex Separator™. Die verdubbelde de capaciteit van de bestaande opzet voor de scheiding van goede sesamzaden van gebroken zaden, zachte schillen en stof. Haitoglou heeft ook separatie-oplossingen aangekocht om verschillende onderdelen van de productie te optimaliseren. Zo werden er twee Russell ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.