Online magazines

02 april 2020 Vakinformatie over factory en process automation

produceert u nog?
'Desperate times call for desperate measures'... maar bent u nog aan de slag tijdens deze periode? Laat het ons weten via onderstaande poll. Daarnaast in dit online magazine: een blik binnen bij bouwfirma Cordeel waar automatisering de capaciteit verviervoudigde.
Dieter Devriendt
bladmanager
Als gevolg van het coronavirus zijn verschillende bedrijven in de industriesector tijdelijk gesloten. Bent u daar één van? Of bent u nog steeds aan het werk? Ontdek hier meteen ook of uw conculega's van hetzelfde gedacht zijn als u.
Produceert u momenteel nog?
 
Ja
 
Nee
Bouwfirma Cordeel heeft zijn hoofdvestiging onlangs verhuisd naar een andere site in Temse. En van die gelegenheid maakte men gebruik om de afdeling volledig her in te richten.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
De coronacrisis zorgt ervoor dat heel wat bedrijven moeilijkheden hebben om hun klanten fysiek te bereiken. Online daarentegen blijft volledig actief. PMG lanceert daarom de uitzonderlijke actie van 50% korting op alle online communicatie, geplaatst vóór 1 juni 2020.
Het onlineaanbod van ACE Stoßdämpfer is verder uitgebreid: via de website van ACE is het per direct mogelijk om olieremmen en hydraulische remcilinders voor de meest uiteenlopende toepassingen online te configureren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Motion Control 

Motion Control maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.