28 maart 2018

VAKINFORMATIE OVER FACTORY & PROCESS AUTOMATION

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWelkom op Hannover Messe

Na een sneak preview van de innovaties van vorig online magazine nodigen wij u nu vriendelijk uit om van 23 t.e.m. 27 april 2018 Hannover Messe te bezoeken. De Belgische groepstanden zijn er te vinden in hal 2 en 9. Er is voor dit beursbezoek zelfs een speciale chartervlucht op 23 april, mét korting voor Agoria-leden. Registreer u voor een gratis beursticket en ontdek alles over Hannover Messe 2018 hier.

Dieter Devriendt
Bladmanager

UITNODIGING HANNOVER MESSE - 23 - 27 APRIL 2018

's Werelds toonaangevende vakbeurs voor industriële technologie HANNOVER MESSE - “Integrated Industry - Connect & Collaborate" vindt plaats van 23 t.e.m. 27 april 2018Het hoofdthema 'Integrated Industry - Connect & Collaborate' toont de technologische innovaties van morgen.
Volledig artikel lezen

MECHATRONICAGRIJPERS OP HANNOVER MESSE

“Hoewel pneumatsche grijpers een belangrijke rol zullen blijven spelen, verschuift het accent duidelijk naar mechatronische grijpers", benadrukt Henrik A. Schunk, CEO of Schunk GmbH & Co.
Lees meer

ONDERHOUD & ENERGIE-EFFICIËNTIE AANDRIJVINGEN

In het kader van het klimaatakkoord, de eindigheid van fossiele bronnen en de oplopende energieprijzen neemt ook de industrie inmiddels steeds meer maatregelen om energie te besparen.
Volledig artikel lezen

AGORIA HELPT VLAAMSE TECHNOLOGISCHE KMO

In het kader van een pilootproject dat loopt tot augustus 2019 gaat een energiecoach van Agoria langs bij Vlaamse technologische kmo's om hen energie te helpen besparen.
Lees meer

ACE PUBLICEERT CATALOGUS MET NIEUWE DEMPINGSPRODUCTEN

Nieuwe dempings- en veiligheidsproducten, aantrekkelijke vormgeving, een overzichtelijke indeling en nóg uitgebreidere technische specificaties: de 300 pagina's tellende Nederlandstalige hoofdcatalogus van ACE, specialist in industriële dempingstechniek, is compleet vernieuwd.
Lees meer

GEGARANDEERD OLIEVRIJE PERSLUCHT

Perslucht speelt een sleutelrol in verschillende industrieën, onder meer in de voedselproductie. Perslucht verzekert overal gestroomlijnde processen. Voor de productie van voedingsmiddelen, farmacie, fijne chemie etc.
Lees meer

DE JUISTE OPLOSSING VOOR IEDERE LINEAIRE BEWEGINGSTOEPASSING

160pxDe reeks lineaire DC-servomotoren is uitgebreid met de LM 1483. Die past met een continukracht van 6,2 N en een piekkracht tot 18,4 N perfect in het huidige portfolio, en geeft de klant een volledig prestatiebereik met continukracht van 1,02 N tot 9,2 N en een piekkracht van 2,74 N tot 27,6 N.
Lees meer

RAPIDPRO ZET INDUSTRIALISATIE VAN 3D-TECHNIEKEN CENTRAAL TIJDENS 8E EDITIE

Op 7 en 8 maart 2018 organiseerde Mikrocentrum voor het achtste jaar op rij vakbeurs RapidPro in het NH Conference Centre te Veldhoven. 2600 bezoekers vonden hun weg naar 30 lezingen en de 82 exposanten, die ruim 100 merken vertegenwoordigden.
Lees meer

http://motioncontrol.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Gratis Hannover Messe bezoeken

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be