11 april 2018

VAKINFORMATIE OVER FACTORY & PROCESS AUTOMATION

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxVideo-oogst van technologiebeurzen

In deze editie van het online magazine Motion Control schotelen wij u de oogst voor die de videoredacteurs van onze verwante vakbladen binnenhaalden op recente technologiebeurzen. Zo werden de digitale innovaties door Total Industrial Maintenance ontdekt op de beurs Maintenance in Antwerp Expo en gingen de collega's van Metallerie Nederland de 3D-printtoer op tijdens TechniShow.

Dieter Devriendt
Bladmanager

DIGITALISME OP MAINTENANCE

Talrijk waren de digitale innovaties op de afgelopen duobeurs Maintenance/Pumps & Valves. Wij bundelden de opvallendste innovaties en spraken in Antwerp Expo met de winnaar van de Digital Innovation Award.
V
ideo bekijken

3D PRINTING OP TECHNISHOW

De Nederlanders weten met de TechniShow elke twee jaar weer een sterke beurs neer te zetten. Tegen de trend in groeide dit jaar het bezoekersaantal zelfs naar meer dan 42.000.
V
ideo bekijken

UITNODIGING HANNOVER MESSE - 23 - 27 APRIL 2018

's Werelds toonaangevende vakbeurs voor industriële technologie HANNOVER MESSE - “Integrated Industry - Connect & Collaborate" vindt plaats van 23 t.e.m. 27 april 2018. Het hoofdthema 'Integrated Industry - Connect & Collaborate' toont de technologische innovaties van morgen.
Volledig artikel lezen

INTEGRATED ENERGY PLAZA OP HANNOVER MESSE

Integrated Energy Plaza op de Energiebeurs van HANNOVER MESSE verenigt alle belangrijke spelers in de geïntegreerde energiebusiness: energie­producenten, elektriciteits­netbeheerders, beheerders van energieopslagsystemen, stake­holders uit de sector duurzame mobiliteit, verhuizers en schudders van digitalisering.
Lees meer

INDUSTRIE STELT HOGE EISEN AAN BEKABELING

EMI (ElektroMagnetische Interferentie) is binnen de industrie een bekend issue. EMC (Elektromagnetische Compatibiliteit) biedt dan een oplossing. Beknopt uitgelegd mogen installaties en componenten geen negatieve invloed ondervinden van storingen van buitenaf.
Lees meer

MA-IT EERSTE B&R QUALIFIED KNOWLEDGE PARTNER IN NEDERLAND

B&R Industriële Automatisering en MA-IT MyAutomation ondertekenden op 26 maart 2018 een letter of intent. Ze willen samenwerken om meer engineers te specialiseren in B&R systemen.
Lees meer

http://motioncontrol.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Videoverslagen technologiebeurzen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be