15 mei 2018

VAKINFORMATIE OVER FACTORY & PROCESS AUTOMATION

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxVeiligheid en remote monitoring

In deze editie van het online magazine Motion Control maken we u wat wegwijs in de complexe ATEX-regelgeving rond motoren. Ook leert u hoe het invoeren van remote monitoring van uw machinepark onder meer uw personeelstekort kan helpen opvangen.

Dieter Devriendt
Bladmanager

BEWAAK JE MACHINEPARK VANOP AFSTAND

Teruglopende gespecialiseerde technische kennis over pompen en kleppen, een gebrek aan personeel, afgelegen installaties of geen eigen technische dienst meer: de redenen die bedrijven aanhalen om een systeem voor remote monitoring in te passen zijn zeer divers.
Volledig artikel lezen

EXPLOSIEVEILIGE MOTOREN ZIJN MUST

Dat de ATEX-regelgeving een complex, vaak niet te ontwarren kluwen blijkt, is een understatement. De aansprakelijkheid komt er niet enkel terecht op de schouders van de gebruiker, maar ook op de fabrikant van onder meer motoren.
Volledig artikel lezen

HYGIËNISCHE OVERWEGINGEN BIJ KABELS EN WARTELS

160pxBinnen tal van voedingsproductieprocessen zijn coatings van aluminium en messing legeringen bij respectievelijk connectoren en wartels onderhevig aan de inwerking van (bij)producten, en ook aan de toegepaste reinigingsmiddelen en -methoden.
Lees meer

POLYVALENTE TRILLINGSBEWAKER VERHOOGT BESCHIKBAARHEID EN VERLAAGT ONDERHOUDSKOSTEN

160pxDe trillingsbewaker 'efector octavis' meet trillingsdata maar voert ook de signaalanalyse en machinediagnose direct op de machine uit. De machinetoestand wordt lokaal vastgesteld en via alarmen of als toestandswaarde naar de PLC gestuurd.
Lees meer

'MINIMALE TCO VOOR MRO' EN 'VEILIG WERKEN ALTIJD EN OVERAL' GAAN HAND IN HAND

160pxAls MRO-leverancier wil IMES DEXIS in eerste instantie de nodige continuïteit garanderen voor al zijn klanten. Die continuïteit biedt het bedrijf aan door te focussen op het garanderen van een verhoogde productiviteit, door veilig werk in elk beroep in alle omstandigheden voorop te stellen en door zijn TCO-aanpak eenvoudig en transparant in een samenwerkingscharter te delen met zijn klanten.
Volledig artikel lezen

NIEUWE, TOEPASSINGSPECIFIEKE UITVOERINGEN

160pxNiet elke toepassing vraagt om tandheugels die alle bewerkingen hebben ondergaan. Daarom heeft Apex Dynamics haar aanbod aan kwaliteitsklasse 6 tandheugels uitgebreid met een aantal toepassing specifieke uitvoeringen: de 6A, 6C en 6M series.
Lees meer

COMPACTE DC MOTOREN MET INHOUD

160pxMet de BLE2 serie compacte DC motoren biedt Oriental Motor - vertegenwoordigd door Rotero uit Mechelen - opnieuw een motor met inhoud.
Lees meer

SSI SCHAEFER BIEDT TOEKOMSTBESTENDIGE OPLOSSINGEN

160pxOp 30 januari 2018 deed SSI Schaefer tijdens zijn allereerste 'Media Forum' de strategische visie, recente innovaties, vernieuwde verkoopstrategie … van het bedrijf uit de doeken.
Lees meer

http://motioncontrol.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Bewaak uw machinepark vanop afstand

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be