5 juli 2018

VAKINFORMATIE OVER FACTORY & PROCESS AUTOMATION

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxONDERNEMERS EN LEVERANCIERS VERBINDEN VOOR INDUSTRIE 4.0

Voor de digitale ontwikkelingen in Wallonië is het Agence du Numérique (AdN) verantwoordelijk. In deze online editie van het vakblad Motion Control laten wij de experts Renaud Delhaye en Fanny Deliège aan het woord. Zij leggen uit hoe zij ondernemers en leveranciers verbinden zodat de bedrijven de transitie naar Industrie 4.0 kunnen maken.

Dieter Devriendt
bladmanager

INDUSTRIE 4.0, WANNEER AUTOMATISERING JOBS CREEERT

Geregeld hebben we een gesprek met vooraanstaande leden van onze maakindustrie. In elk van die verhalen polsen we naar hun visie op de toekomst. In deze editie: Renaud Delhaye en Fanny Deliège van l'Agence du Numérique.
Volledig artikel lezen

OOK ONZE MAAKINDUSTRIE MOET VOORBEREID ZIJN OP IMPACT GDPR

Bedrijven kregen tot 25 mei 2018 de tijd om zich aan te passen aan de Algemene Verordening Gegevens­bescherming (AVG), beter bekend als GDPR. Sinds die datum geldt overal in de EU dezelfde, uniforme privacy­wetgeving.
Volledig artikel lezen

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE
EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.
Klik hier om deel te nemen

AUTOMATION HAALT ORDER CERN BINNEN

Het Belgische Automation uit Halle, gespecialiseerd in datacenter-oplossingen, haalt een belangrijke opdracht binnen voor de uitbreiding van de datacenters bij CERN (Europees Centrum voor Kernonderzoek).
Lees meer

HOE BESCHADIGING VAN AANDRIJVINGEN VERMIJDEN?

De strijd tegen contaminatie is een voortdurend aandachtspunt voor wie machines heeft lopen in vijandige omgevingen. Dat is niet enkel het geval in de voedingssector, maar ook in de chemie en de afvalwaterbehandeling.
Volledig artikel lezen

http://motioncontrol.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Ondernemers en leveranciers verbinden voor Industrie 4.0

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be