2 augustus 2018

VAKINFORMATIE OVER FACTORY & PROCESS AUTOMATION

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxBedrijven moeten mee naar I4.0

Leo Van de Loock is de verantwoordelijke voor de transitie naar Industrie 4.0, aangesteld door de Vlaamse regering. Zijn kijk op de evoluties en hun impact op uw bedrijfsvoering vindt u hier terug.

Dieter Devriendt

Bladmanager

HET IS AANPASSEN OF UIT DE MARKT VERDREVEN WORDEN

De evolutie naar Industrie 4.0 is door de Vlaamse regering aangeduid als een van de zeven belangrijke maatschappelijke transformaties. Elk van die transformaties kreeg een eigen transitiemanager, voor Industrie 4.0 is dat Leo Van de Loock.
Volledig artikel lezen

BEZOEK DE 'BOSTO'-FABRIEK

Volgens het principe first come, first served krijgen bezoekers kort voor de start van Solids de kans om de Belgische rijstfabrikant Bosto te bezoeken. Op het programma staan daarbij een ontbijt en een lunch, en 's namiddags volgt een bustrip naar de Solids beursvloer voor een sneak preview van de exposanten.
Volledig artikel lezen

NEDERLANDSE CLP BESTAAT TIEN JAAR

Halverwege juni vierde de Nederlandse Vereniging Contactgroep Leveranciers Pompen (CLP) z'n tiende verjaardag. Het eerste lustrum besloot men vijf jaar geleden voor het eerst branche-breed te vieren, en ineens het eerste exemplaar van het CLP-pompenboek 'I like pompen' uit te reiken.
Lees meer

VLINDERKLEPPEN MAKEN HET VERSCHIL

De toenemende aandacht voor automatisering zorgt ervoor dat ook de bediening van vlinderkleppen steeds meer geautomatiseerd wordt. Zeker bij buizen met een grotere diameter kan dit het gebruiksgemak aanzienlijk verbeteren.
Volledig artikel lezen

'BEST PRACTICE VOOR COI MANAGEMENT' IN DE PIJPLIJN

Corrosie onder isolatie blijft één van de meest bekende en omvangrijke faalmechanismen in de petrochemie en procesindustrie, en kan leiden tot abrupte systeemstoringen, hoge onderhoudskosten en ongeplande stilstanden van assets.
Volledig artikel lezen

EERSTE EDITIE 'STÄUBLI ROBOTICS DAYS'

Op 12 en 13 september organiseert Stäubli voor het eerst de Stäubli Robotics Days in Technopolis, Mechelen. Het wordt een roboticaevent met talrijke robotdemocellen, een divers gamma van robotica-randapparatuur en interessante lezingen.
Lees meer

GRATIS SEMINARIE 'ACTUELE TRENDS IN MACHINEVEILIGHEID'

Waar gaan we met machineveiligheid heen? Welke zijn de trends? Welke noviteiten zijn er op het gebied van elektrische, pneumatische en hydraulische veiligheid? Pneumatiek en hydrauliek krijgen in machineveiligheid vaak niet genoeg aandacht.
Lees meer

http://motioncontrol.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Bedrijven moeten mee naar I4.0

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be