18 oktober 2018

VAKINFORMATIE OVER FACTORY & PROCESS AUTOMATION

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxZwakke punten in databeveiliging

IoT brengt vele voordelen, maar aan de schaduwzijde komt vaak de cybersecurity in het gedrang. Lees hier hoe u zich kunt beschermen. Daarnaast is er in dit online magazine ook aandacht voor hydropompen en frequentiesturingen.

Dieter Devriendt
bladmanager

HACKING IS BIG BUSINESS

Cybersecurity is meer dan ooit een belangrijk issue, nu onze toestellen steeds vaker met elkaar verbonden worden. Maar daar loopt het vaak verkeerd. De grootste fout? Denken dat het u niet kan overkomen.
Volledig artikel lezen

DE ENE HYDROPOMP IS DE ANDERE NIET

De taak van een hydropomp is mechanische energie omzetten in hydraulische energie: volumestroom en druk. De levensduur van een pomp verlengen is verre van eenvoudig.
Volledig artikel lezen

BESPAAR FORS MET FREQUENTIESTURINGEN

Er was een tijd dat debieten enkel met een mechanische klep geregeld konden worden. Een energievretende methode, want de draaide continu op vollast. Onder invloed van een groeiend milieubewustzijn werd er echter stilaan overgeschakeld naar variabele snelheidsregelingen, waardoor er minder energie verbruikt werd.
Volledig artikel lezen

FLANDERS MAKE OPENT NIEUWE INFRASTRUCTUUR IN LOMMEL

Flanders Make, het strategisch onderzoekscentrum voor de maakindustrie, heeft in Lommel zijn nieuwe topinfrastructuur geopend. Daar konden de aanwezigen de drie gloednieuwe living labs met de nieuwste (robot)technologie├źn bewonderen.
Lees meer

E-CALCULATIETOOL UITGEBREID

160pxApex Dynamics breidde zijn online calculatietool uit met nieuwe servo- en stappenmotoren. Met het designtool kun je zonder inloggen via een paar handige klikken de optimale configuratie samenstellen en de tekeningen downloaden.
Lees meer

HOE DE JUISTE ZWARE BESTELWAGEN KIEZEN?

Gedreven door specifieke individualisering, diversifieerde het marktaanbod van zware bestelwagens snel en wordt de zakelijke klant vandaag met een uitgebreide en complexe lijst van aankoopmogelijkheden geconfronteerd.
Volledig artikel lezen

BETROUWBARE BUISVERBINDING

160pxDe 'Flared Cone Connection' betrouwbare buisverbinding biedt systeemontwerpers en installateurs betere prestaties, en een enorme tijdbesparing. Het FCC systeem is ontworpen voor een werkdruk tot 1550 bar en zorgt ervoor dat het assemblageproces veilig wordt versneld.
Lees meer

http://motioncontrol.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Zwakke punten in databeveiliging

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be