23 november 2018

VAKINFORMATIE OVER FACTORY & PROCESS AUTOMATION

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxTrend richting aansturing vanuit 'het veld'

Met de huidige drang naar flexibele productie en modulaire machines komt centrale aansturing meer en meer onder druk te staan. Lees alles over de alternatieven voor deze aansturing hier. Daarnaast blikken we terug op het Mechatronics 4.0-project en het interview met Paul Peeters van Agoria.

Dieter Devriendt
bladmanager

ELKE AANDRIJVING HAAR EIGEN PLC?

Een belangrijke trend in onze productiebedrijven is om in meer situaties met modulaire machines te werken. Een flexibele productie vraagt om makkelijk uitbreidbare en aanpasbare installaties.
Volledig artikel lezen

MECHATRONICS 4.0

Misschien was u op 20 juni wel een van de aanwezigen op de vijfde Mechatronics 4.0 masterclass bij Sirris in Leuven. Deze was het sluitstuk in een aantal events waarmee de organisatie de vergaarde kennis van het Mechatronics 4.0-project wil uitdragen.
Volledig artikel lezen

BELGIË STAAT AAN DE TOP

We mogen best wat trotser zijn op ons land, dat is zowat de rode draad door de visie van Paul Peeters, bij Agoria de stuwende kracht achter het Factories of the Future-programma.
Volledig artikel lezen

SPS IPC DRIVES KRIJGT ANDERE NAAM

Voor de laatste keer is er de mogelijkheid om SPS IPC Drives te bezoeken van 27 tot 29 november. De reden: Voor het 30-jarig jubileum van de Neurenbergse beurs voor automatiseringstechniek in 2019 verandert de organisator Mesago de naam van de beurs.
Lees meer

NIEUWE LEIDING VOOR CDI BRUSSELS

Center for Data Innovation (CDI), een denktank zonder winstoogmerk die werkzaam is op het kruispunt van data, technologie en overheidsbeleid, verwelkomt Eline Chivot als senior beleidsanalist om zijn kantoor in Brussel te leiden, aldus Daniel Castro, directeur van het Center for Data Innovation.
Lees meer

TECHNIEK IN EVOLUTIE

160pxSyntra West en SBM zijn uw gespecialiseerde partner voor training , coaching en advies. Zeker ook in techniek. Dankzij hun jarenlange ervaring spelen zij ook in dat domein een voortrekkersrol.
Volledig artikel lezen

http://motioncontrol.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Trend richting aansturing vanuit 'het veld'

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be