27 september 2017

VAKINFORMATIE OVER FACTORY & PROCESS AUTOMATION

Lees de nieuwsbrief online

SECTORNIEUWS

Family of the Future
Balluff integreert twee bedrijven
Netwerkevent voor werkzoekende 55-plussers
Workshop Safety & Profit bij rolbruggen
I4.0 naar nieuw level op Hannover Messe
Margot Lannoy nieuwe countrymanager
Flanders Make Seminar Day 2017

Meer Motion Control nieuws

MOTION CONTROL TV

Ontdek onze video's

ZOEK LEVERANCIER

Overzicht leveranciers

Appisering en andere trends op ABISS

Vorig jaar werd er met de 'digitaliseringssummit' ABISS een derde telg in het rijtje netwerkevents van Invent Media gelanceerd, dat op 5 oktober al aan de tweede editie toe is in Kortrijk Xpo.
Lees meer

Pumps & Valves ademt één en al techniek

De naam Pumps & Valves gaat al een tijd lang veel breder dan de naam doet vermoeden. Gecombineerd met Solids is dit evenement, op 4 en 5 oktober in de Ahoy in Rotterdam, bedoeld voor alle procestechnologen en onderhoudsmanagers die zich willen laten informeren over noviteiten voor de verbetering van hun totale productieproces.
Lees meer

Een slimme besturing voor elke applicatie

Rotero is aangeduid als officiële distributeur voor de Benelux van de innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen voor motion control van Ingenia Motion Control (Barcelona).
Lees meer

Toepasbaar in allerhande industrieën

Revamo is specialist in het ontwikkelen van slijtageoplossingen voor allerlei onderdelen. Om tot de best mogelijke oplossing te komen, werken zij intensief met de klant samen.
Lees meer

Whitepaper machinerichtlijnen

In 10 stappen voldoen aan de Machinerichtlijn.
Lees meer

Han K32/55

De Han K32/55 rechthoekige connectoren combineren 87 power-en signaalcontacten compact in 10B behuizingen. De krimpcontacten van de D-serie en D-Sub serie zijn in een enkele gesloten unit ingebouwd waarmee 32 power- (10 A, 250 V, 4 kV 3) en 55 signaalcontacten (4 A 50 V 4 kV 3) kunnen worden aangesloten.
Lees meer

Video: 'Fluke 110 serie'

Ontdek welke digitale multimeter van Fluke het beste voor u is wanneer u in CATIII omgevingen werkt: de video toont u een kort overzicht van welke digitale multimeters wij kunnen aanbevelen wanneer u in zulke omgeving werkt. Wij demonstreren de Fluke 110-serie (Fluke 113/114/115/116/117), met focus op specifieke functies van elke meter.
Video

Go Punch Power Solar Team!

Apex Dynamics BV sponsort de 21 studenten die namens de Universiteit Leuven deelnemen aan de Bridgestone World Solar Challenge als team Punch Power Train Solar Team.
Lees meer

Bestel uw relatiegeschenk op tijd

Verwen uw zakenpartners, klanten of collega's met exclusieve, handgemaakte pralines gebaseerd op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards. Elke praline zorgt door zijn creativiteit, originele samenstelling en selectie van topingrediënten voor een unieke smaakbeleving.
Lees meer

http://motioncontrol.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Bijna tijd voor ABISS en Pumps & Valves

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be