18 januari 2019


VAKINFORMATIE OVER FACTORY & PROCESS AUTOMATION

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxIndumation.be presenteert Connectivator

Indumation.be is er steeds meer op ingesteld om uw industriële bedrijf aansluiting te doen vinden op een smart, connected and integrated industry. Zo introduceert het dit jaar Connectivator, dé learn hub in België rond dat thema. In deze editie van ons online magazine Motion Control leest u eveneens enkele testimonials die u mogelijk overhalen tot een bezoekje van de beurs.

Dieter Devriendt
bladmanager

KLAAR VOOR INDUMATION.BE 2019?

160pxMet de vijfde editie van Indumation.be, die van 6 tot en met 8 februari 2019 in Kortrijk Xpo plaatsvindt, presenteert organisator Invent Media hét Benelux-treffen voor industriële automatisering, digitalisering en innovatie.
Volledig artikel lezen

AUTOMATISCHE DOZENSLUITER

160pxEndoline heeft de 704 dozensluiter opnieuw uitgevonden om een grotere diversiteit van doosmaterialen en -formaten te kunnen verwerken.
Lees meer

ELEKTROTECHNIK 2019

160pxDe Messe Dortmund heeft het kaderprogramma van de handelsbeurs elektrotechnik 2019 herzien in functie van het sterk geprofileerde beursprofiel.
Volledig artikel lezen

WEG MOTOR SCAN

160pxDe nieuwe WEG Motor Scan brengt realtime motorbewaking via een slimme app voor een maximale bedrijfstijd en vereenvoudigd preventief onderhoud.
Lees meer

FESTIVAL VAN DE LICHTE BEDRIJFSVOERTUIGEN

Tijdens het Autosalon 2019 wordt de nodige aandacht besteed aan de lichte bedrijfsvoertuigen met de Van Solutions. Dit festival van de lichte bedrijfsvoertuigen vindt plaats in Paleis 12 en zet daarenboven ook alle koetswerkspecialisten, ombouwers en inrichters van bedrijfsvoertuigen in de kijker.
Volledig artikel lezen

STEM OP UW FAVORIETE VAN EN WIN

Wist u dat u ook prijzen kunt winnen op het Autosalon? Kom naar Paleis 12 en stem mee op uw 'Most Loved Van'! U kunt zomaar in de prijzen vallen: een waardebon ter waarde van 15.
Volledig artikel lezen

DREAM CARS SPREKEN TOT DE VERBEELDING

Voor het eerst wordt het Dream Cars salon gedurende het hele Autosalon toegankelijk voor het publiek. Verspreid over 50 podia staan er tal van automobiele pareltjes rond het thema Magic City Light.
Volledig artikel lezen

http://motioncontrol.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Maak kennis met Connectivator

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be