04 februari 2019


VAKINFORMATIE OVER FACTORY & PROCESS AUTOMATION

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxINDUMATION.BE IS ER KLAAR VOOR… U OOK?

In deze editie van ons online magazine Motion Control hebben we de volle aandacht voor de nakende hoogmis van de automatisatie: indumation.be. Een interview met de organisatie en enkele bezoekers kunt u hier lezen. Het uitgebreide randprogramma kunt u hier dan weer terugvinden.

Dieter Devriendt
bladmanager

KLAAR VOOR INDUMATION.BE 2019?

160pxMet de vijfde editie van Indumation.be, die van 6 tot en met 8 februari 2019 in Kortrijk Xpo plaatsvindt, presenteert organisator Invent Media hét Benelux-treffen voor industriële automatisering, digitalisering en innovatie.
Volledig artikel lezen

INDUMATION.BE PRESENTEERT UITGEBREID PROGRAMMA

160pxIndumation.beIndumation.be is meer dan 'zomaar een beurs'. Naast de aanwezigheid van talrijke grote én kleinere spelers uit de industrie is de uitgebreide waaier aan kwalitatieve side-events dé kruiding die smaak geeft aan het succesrecept van deze beurs.
Volledig artikel lezen

GRATIS NAAR INDUMATION MET SCHMERSAL

160pxOntmoet experts op het gebied van veiligheid voor mens en machine van 6 tot 8 februari 2019!
Volledig artikel lezen

GRIJPERS BIJ DE VLEET

160pxSchunk toont op Indumation 2019 onder meer zijn PGN‑plus‑E, de eerste elektrische grijper met multi-tandleiding, digitale besturing en 24 V aandrijving. Die is via digitale I/O te besturen voor een eenvoudige inbedrijfstelling en een snelle integratie in bestaande systemen.
Volledig artikel lezen

STÄUBLI TREKT NAAR INDUMATION.BE MET PREMIÈRE

160pxStäubli Robotics heeft Indumation.be uitgekozen voor de Belgische première van haar nieuwe generatie SCARA robots. Naast deze primeur zal op de stand ook het robotgamma voor extreme productieomgevingen tentoongesteld worden.
Volledig artikel lezen

FANUC MOTION TECHNOLOGIE

160pxMet de FANUC Motion technologie biedt FANUC een totaal pakket aan drives, I/O‑systemen en control features en dit voor zeer eenvoudige tot complexe meer assige positioneer toepassingen.
Volledig artikel lezen

INSPELEN OP ACTUELE NODEN MACHINEBOUWERS

160pxMurrelektronik staat al jarenlang bekend als dé specialist in decentrale automatiseringstechniek. Door de bekabeling en bedradingen niet langer in een centrale schakelkast onder te brengen, maar dit naar het veld te verleggen, zijn er veel voordelen te realiseren voor machinebouwers.
Volledig artikel lezen

MTMS EVOLUEERT NAAR MACHINEERING

160pxMTMS was al een tijdje aan het evolueren in de richting van een totaalbeurs waar de klassieke bewerkingstechnologieën zoals plaatbewerking en verspaning nog altijd volop aan bod komen, maar waar ook de stadia ervoor en erna ruim aandacht krijgen.
Volledig artikel lezen

GRIJPERS VOOR COBOTS

160pxGrijperspecialist Zimmer brengt een geheel nieuwe grijperserie speciaal voor cobots op de markt. Deze bevat zowel pneumatische als elektrische varianten die allen zijn voorzien van IO-Link.
Volledig artikel lezen

POWERED BY SIGMACONTROL

160pxSigmacontrol heeft een ruime ervaring in de industriële besturingstechniek en levert gespecialiseerde kennis en producten van vooraanstaande leveranciers als SIGMATEK en ZENON (by COPA-DATA) voor de Benelux.
Volledig artikel lezen

MIR & E-SERIES BIJ GIBAS

160pxOp Automatica 2018 presenteerde cobotmarktleider Universal Robots haar nieuwste generatie cobots: de e-series. Sinds kort zijn ze ook in de Benelux te koop en dus heeft Indumation een primeur.
Lees meer

IIOT CLOUD PLATFORM VAN IXON

160pxHaal het meeste uit je machine met het IIoT Cloud platform van IXONIXON.IXON is de meest veilige en gebruiksvriendelijke Industriële IoT en remote access oplossing voor machinebouwers.
Volledig artikel lezen

ELEKTROTECHNIK 2019

160pxDe Messe Dortmund heeft het kaderprogramma van de handelsbeurs elektrotechnik 2019 herzien in functie van het sterk geprofileerde beursprofiel.
Volledig artikel lezen

9 VOORBEELDEN VAN SMART FACTORIES VOLGENS HET WEF

160pxDe toekomst van productie is een donker oord, gehuld in het onbekende. Zoals meester Yoda het ooit stelde, “Moeilijk te zien. Altijd in beweging, de toekomst is.
Lees meer

http://motioncontrol.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
ALLES OVER INDUMATION.BE

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be